Träffa oss på Passion för Mat!

Så här brukar det se ut när vi är på mässa med våra vänner i Tidblom Group!

J28 februari -1 mars 2020 är det Passion för Mat på Åbymässan i Göteborg (Mölndal). Tre innehållsrika dagar fyllda av upplevelser, kunskap och inspiration för alla mat- och dryckesfantaster! Malou och C-M kommer som vanligt att dela utställningsmonter med Deliovin och Tidbloms. Vårt monternummer är E:08

Det är 12.e upplagan av denna mässa som blir allt populärare för varje år. 2019 kom 11 000 besökare för att smaka på delikatesser och drycker från 120 utställare!  På mässan får du inte bara möjlighet att prova våra spännande viner. Det som du tycker extra mycket om kan beställas direkt i montern, med hemleverans till dörren. 

Hoppas att alla våra vinvänner i Göteborg med omnejd vill besöka mässan och prova våra viner, t ex den nya Caspari Monteneubel!  Det är även helt klart värt en resa för alla andra.

Hoppas vi syns!                                                                          

Läs mer om mässan här: Passion för Mat 2020