Så här beställer du

Carliot har precis inlett ett samarbete med Tidblom Group / Tidblom Wines. Hans och Gabriela är ett mycket erfaret krögarpar. De drev bl a Tidbloms Hotel, Henriksberg och andra kända restauranger i Göteborg, men även restaurangen på Barsebäcks Golfklubb och hotell- och konferensanläggningen Valhall i Ängelholm).  Numera satsar man helt på vinimport och vinprovningar. Som importör är man specialiserad på viner från Sydafrika. 

Från och med 1 april så kommer du att kunna beställa Carliots viner ifrån denna e-handelsplats. Tidblom har en inregistrerad, dansk firma samt lager i Kokkedal, Danmark och kan därför leverera direkt till kunder som beställer på hemsidan. Alla skatter i Sverige är betalda (alkoholskatt och moms) och detta är inkluderat i priserna du ser. 

En fraktkostnad tillkommer på priserna (från 162:-). Denna blir lägre/låda ju fler lådor som beställs. Leverans sker hem till dörren. 

Hans och Gabriela Tidblom hos en av sina vingårdar i Sydafrika. Nu finns även Carliots viner från Mosel, Sardinien och Österrike i deras vinbutik!