Carliot + Tidblom Group = Sant đź’•

Carliot har inlett ett samarbete med Tidblom Group / Tidblom Wines. Dessa är precis som vi mindre importörer, men med en lång erfarenhet från vin och restaurangbranschen. Tidblom Wines är specialiserade på viner från Sydafrika och säljer både till HoReCa (restauranger) och till allmänheten. Tidbloms lager ligger i Danmark och man kan därför helt lagligt leverera sålda viner hem till kundens adress. Alla skatter är givetvis betalda och fraktkostnaden är blygsam.

Förutom Carliot, så kommer också företaget Deliovin att ingå i samarbetet. Deliovin importerar och säljer italienska delikatesser, men också viner från Piemonte i Italien. De är dessa viner man säljer genom Tidblom Wines e-handelbutik.

Vi ser många fördelar med det nya samarbetet. Vi kan dela kostnader för lager, transporter och marknadsföring. Vi ställer ut tillsammans på mässor och ordnar gemensamma vinprovningar. För kunden innebär det lägre priser och en smidigare köpprocess genom snabba och säkra hemleveranser.

Carliot kommer att kunna erbjuda alla våra viner genom Tidbloms e-butik. Först ut är vinerna från Artisan Wines i Burgenland. Snart kommer det även att finnas viner från Caspari-Lappel i Moseldalen samt Tenute Olbios, vår producent i norra Sardinien (Galura DOCG).

För mer information gå till Tidblomgroup.se.

För att göra en beställning, klicka pĂĄ ”Vinbutik” i menyn.

Hans och Gabriella Tidblom