Vilka är vi?

Carliot marknadsför och säljer både det egna vinet från den svenska Vingården Villa Mathilda i Arild samt kvalitetsproducenter från länder och regioner som inte är så vanligt förekommande på restauranger eller i Systembolagets sortiment.

Vi är godkända importörer och innehavare av skatteupplag. Vi är också partihandlare och kan sälja direkt till restauranger och andra som innehar serveringstillstånd. 

All försäljning till privatpersoner sker genom Tidblom Wines som har distanshandelstillstånd och betalar alla skatter och avgifter. Var god, läs mer här bredvid.  

Adress: 
Carliot Wines
Stora Vägen 158
263 73 Arild
Sweden

www.carliot.com

Kontakt:
Carl-Magnus Hedin
cm@carliot.com
0708-244810

Carliots försäljning till privatpersoner sker via det danskregistrerade bolaget Tidblom Wines IVS c/o Kreston, Usserød Kongevej 157, 2970 Hørsholm,

Lagret ligger i Kokkedal, Danmark. 

Adress:
c/o Shurgard Hørsholm, Kokkedal Industripark, Lager 5116, 2980 Kokkedal.

Tidblom Wines är specialiserade på viner från Sydafrika. Alla vingårdar har valts ut på plats och gemensamt är att de har en tradition av hantverk, hängivenhet och kunskap. 

Med i Tidblom Group är även Deliovin, som importerar och säljer delikatesser från norra Italien samt Patina Wine med viner från bl a Spanien och Portugal. 

Det som började med marmelader, oliver, parmesan och prosciutto har utökats med bland annat viner från många små hantverksproducenter i Piemonte och andra Italienska regioner, grappa och kombiresor mat/vin.

E-butik: Tidblomwines.com