Så här beställer du

Carliot samarbetar med Tidblom Group / Tidblom Wines. Det innebär bl a att vi delar lager i Danmark samt e-handelsplattform på Internet. Vi ställer också ut tillsammans på mässor och anordnar gemensamma provningar. 

Hans och Gabriela är ett mycket erfaret krögarpar. De drev bl a Tidbloms Hotel, Henriksberg och andra kända restauranger i Göteborg, men även restaurangen på Barsebäcks Golfklubb och hotell- och konferens-anläggningen Valhall i Ängelholm).  Numera satsar man helt på vinimport och vinprovningar. Som importör är man specialiserad på viner från Sydafrika. 

Tidblom har en inregistrerad, dansk firma samt lager i Kokkedal, Danmark och kan därför leverera direkt till kunder som beställer på hemsidan. Alla skatter i Sverige är betalda (alkoholskatt och moms) och detta är inkluderat i priserna du ser. 

En fraktkostnad tillkommer på priserna (från 165:-). Denna blir lägre/låda ju fler lådor som beställs. Fyra lådor eller fler är fraktfritt! Leverans sker hem till dörren. 

Hans och Gabriela Tidblom hos en av sina vingårdar i Sydafrika. Nu finns även Carliots viner från Mosel, Sardinien och Österrike i deras vinbutik!